bila hatiku berbicara

~Aku Hepi bangat~

Posted on: Februari 28, 2007

Malam tadi aku dan suamiku menyiapkan blog ini. Rasaku blog ini lagi senang dari blog lamaku……….bukannya apa blogmyway agak susah sikit…..tapi blog ni ok jer……..nak make up kan diapun tak susah. Memandangkan blog ni masih lagi di kemas kini insyaallah nantilah aku masukkan apa-apa chat box kat sini. Sementara tu kalau ada yang nak komen dipersilakan…..insyaallah segala komen anda dapat membantuku memperbaiki segala kelemahan dan kekurangan yang ada pada blog ni…..baik dari segi penulisan dan sebagainya..memandangkan tuan punya blog tidak begitu arif dalam hal-hal begini. Maklumlah orang baru belajar beginilah. Oh yaaa bunga jejarum yang comel tu aku telah mengambilnya dari blog Epelijau tanpa meminta izin darinya…….hihihi Epel tak marahkan. Oklah apa-apapun aku sangat teruja dengan blog ini. Bukan saja ada bunga yang menjadi kesukaanku tapi warnanya hijau yang menjadi warna kegemaranku…….memang cute. Insyaallah suatu hari nanti aku mencuba memasukkan apa yang kurang di dalam blog ini. tu pun kena berguru dengan suamiku. Maklumlah aku ni tau -tau sajalah bukanlah pandai sangat..silap-sila haribulan tak ubah seperti labu membaiki labunya….seperti bl0gmywayku dulu. Jazakallahikhairan kasiran. Grasiah…….

2 Respons kepada "~Aku Hepi bangat~"

hihihih…tak marah pun kak….pokok tu kan kat umah akak…epel tolong amikkan gambo je…:p

blog nii mmg menarik…tertarik…dabomb…kau pasti hebat.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Kalendar

Februari 2007
I S R K J S A
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

Blog Stats

  • 907,342 hits

Shoutbox

Top Clicks

  • Tiada
%d bloggers like this: