bila hatiku berbicara

~Di antara blog~

Posted on: Ogos 13, 2007

Dalam banyak-banyak blog, blog inilah yang paling aku sayang. Tak taulah kenapa. Agaknya aku pecinta hijau kot…sedap mata memandang. Walaupun blog aku masih lagi terkial-kial untuk belajar memake upkan dia..tetapi aku rasa dah ok dah macam ni, bagiku yang penting tulisan. Dan aku masih lagi belajar dengan bantuan suamiku.Alaa suamiku biasalah orang sibuk..dia kata orang buat blog untuk mencari pendapatan bukan nak suka-suka aje huhuhu.

Dua tiga kali aku pujuk puji itu dan ini haaa baru nak repair balik blog aku hehehe. Alahai orang berblog kita nak berblog..tetapi hmm itulah aku ni. Aku suka ada blog, kerana itulah dunia aku…dunia insan kurang upaya. Bayangkanlah kalau aku tidak ada blog di manalah aku nak tulis segala apa yang ada dalam benak aku ni.

Blogmyway..sekali sekala aku jenguknya. Blogspot sekarang ni entah rasa macam tak serasi aje…tengoklah macam mana. Maklumlah aku ni kan baru belajar. Banyak lagi benda yang aku kurang faham,  faham-faham aje lah ya?.

Entah mengapa setiap kali aku ingin menulis kat blog idea aku hilang. Tak tau nak tulis apa dah…

Advertisements

4 Respons to "~Di antara blog~"

Jangan peduli apa komen orang tentang blog anda. Teruskan minat anda ini. Kalau idea hilang, boleh cari yang lain. Salah satu petua adalah selalu catitkan segala yang terjadi dalam hidup seharian. Langkah paling mudah sentiase membawa buku nota dipoket anda…

Ceh poyo lak aku punye komen ni hehehe

trima kasih laaa tongah………petua tu kan..kalu kita duk tidur byk lak idea hehehe.

salam.. kadang² mmg la tak tau apa nk tulis, kadang² tu ada byk sampai kena save as draft dulu..nnt publish kendian hari…:)

tu normal la…kita kan manusia..ade pasang surutnya..cuma satu je..nk berblog ni bergantung ape niat kita…kalo utk diri kita..kita tak yah duli ape org ckp..selagi kita tak buat salah..tak tulis yg melanggar prinsip rukun negara atau terpesong Akidah..kita tulis je

Tiap org ade pendapat masing², kita baca tak semestinya kita kena setuju dgn apa saja.

salam…ye tul..hehehe sebenarnya dah terbanyak idea tu jadi takde tu hahahaha..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kalendar

Ogos 2007
I S R K J S A
« Jul   Sep »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Blog Stats

  • 853,965 hits

Shoutbox

%d bloggers like this: