bila hatiku berbicara

Dearler Ayam Organik

Posted on: September 25, 2007

Untuk pengetahuan kepada sesiapa yg berminat~saya bukan penjual ayam..tetapi kebetulan sayapun memesan ayam organik..di sini saya lampirkan sekali di blog kepada yang berminat. Sumber ini saya ambil dari grup renungan dan ikhtibar…. memandangkan saya dah tak lalu nak beli ayam kat pasar…bimbang benar rasanya..saya usahakan juga agar anak saya dapat memakan ayam organik sekali sekala. Kasihan dia yang suka ayam tiba-tiba berhenti makan ayam kerana takut ayam di suntik dengan enzim babi. Ini untuk kebaikan dia juga. Masakan pokok bergoyang kalau tiada angin yang bertiup. Acapkali dah kita dengar kisah ayam ni. Jadi bila dah kita tahu ada unsur-unsur syubhah rasanya lebih baik tak payah makan laa…cari yang benar-benar halal…

Assalammualaikum

Buat Pada masa ini boleh dapat di kedai kita alamat seperti di bawah. Kita juga ada teman perjuangan saya yang tungkus lumus untuk edarkan ayam ini kepada semua muslimin dan muslimat.

1) En Husairi kajang/bangi 0193324345 Puchong

2) En Che Muda Bangi 0123245988

3) Puan Shidah Shah Alam 0132737301

4) Tn Haji Azhar Gombak/batu caves 0122882265

5) En Radzi Puncak Alam 013 6557770

6) En Jumhat atau Puan Maznah 019 2298950 atau 019 3173330

7) En nazaruddin 012 22785502 all KL

8) Puan Zainun 019 2774927 Subang Jaya

9) Pasar Tani Taman Melawati Hari Sabtu

10) Pasar Tani Putra jaya Hari Jumaat

11) Pasar Tani Kerinci. Taman Angkasa Hari Ahad.

Insyallah tolog call yang terdekat mereka boleh usaha untuk hantar ayam

Dr. Mohamad Zainol Ahmad Haja

Head – Research & Development

Innovation Centre

Mumtaz Meat & Marine Foods Sdn Bhd.

No 17. Jalan Nirwana 35.

Taman Nirwana. 68000 ampang.

Selangor. Malaysia .

Tel 603 92811802 / 92816924

Fax 603 92816925

e mail nattpro@streamyx. com

mobile 6012 3248081

About these ads

7 Respons to "Dearler Ayam Organik"

cawangan kat Mesir tak de ke ? salam ramadhan …. semoga dapat makan ayam yg sihat2, bersih halal lagi berkat … sampaikan salam kepada anak sis yg suka makan ayam tu ….

“makanan halal itu bukan dilihat pada zatnya sahaja, akan tetapi pada rohnya atau batinnya juga harus lah dilihat”

ayam dari segi zatnya adalah halal, berbeza dengan babi, akan tetapi jika ayam yg kita makan adalah ayam hasil dari merampok milik jiran sebelah punye, maka pada hakikatnya ia adalah haram …..

salam ustaz…cawangan kat Mesir tak tau pulak.,..insyaallah di sana halalkan..di sana mana ada kerbau pendek..maaf ya saja melawak…wassalam..

insyaallah salam anta akan di sampaikan kepada Hafiez…raya ni kat sana ke? walau di mana anta berada semoga di berkati allah s,wt.

assalamu’alaikum…
mohon letakkan address blog ni di blog saya utk rujukan alamat pembekal ayam organik. terima kasih

Boleh saja silakan………

Kami merupakan pembekal tunggal bagi kawasan utara ( Penang, Kedah dan Perlis). Alhamdulillah, kini ia boleh didapati di Sungai Petani, Kedah. PENGEDAR DIPERLUKAN BAGI SELURUH KAWASAN INI . Sama-sama kita berganding bahu supaya ayam yang 100% halal ini mudah didapati oleh pembeli.

PENGEDAR AYAM ORGANIK ENTERPRISE
EN. ABBAS – 017-6782909
Taman Peruda, Sg. Petani. Kedah.
abbasziae@gmail.com

Salam terima kasih saudara Abbas atas maklumat ini…….

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kalendar

September 2007
I S R K J S A
« Ogo   Okt »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Blog Stats

  • 630,782 hits

Shoutbox

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 81 other followers

%d bloggers like this: