bila hatiku berbicara

jangan ucap selamat tinggal

Posted on: Jun 27, 2008

Assalamualaikum salam hari jumaat yang mulia…

Saya tidak tahu sejak akhir-akhir ini blog saya agak sepi dengan entry terbaru. Saya benar-benar tidak tahu nak tulis apa-apa. Rasa saya ingin saja saya ucapkan selamat tinggal tetapi dalam masa yang sama sangat sayangkan blog ini. Mungkin kerana saya tiada idea( alasan yang sama) membuatkan saya jadi malas untuk berblog, tetapi bila mengenangkan kesunyian saya kalau tidak berblog rasa tak sanggup pula untuk melupai dunia blog ni? Ya biarpun blog saya hanyalah blog biasa-biasa yang hanya menceritakan kisah suka duka kehidupan insan seperti saya ( kekadang menulispun entah apa-apa) tetapi inilah merupakan teman di kala kesepian. Sebenarnya saya tidak suka blog saya di selitkan dengan artikel yang di copy n paste, tetapi kalau nak tahu, itu menandakan saya tidak ada idea. Saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang sudi mengunjungi blog saya. Biarpun saya tidak mengenali anda, tetapi sekurang-kurangnya saya tahu blog saya ada yang sudi membacanya….terima kasih banyak-banyak………….

Advertisements

4 Respons to "jangan ucap selamat tinggal"

taip sikit-sikit jer macam me buat.. update ari ari .. leh buat kenangan nanti..

anyway, semoga akak nuriman tewww berbahagia selalu hendaknyer.. aminnn

ya en me……….mekasih beri komen blog akak iniewwwww hehehe nati kalu dah ada idea akak tulis tak berhenti2 kekeke.

lor….akak….tak kan nak pencen dah kot….jgn ler gitu…..kalu akak tak tau nak citer apa…akak selitla citer mcm mana akak makin ngam fiza ni ha!!!! musti jadi best seller gitu!! hahahah……

apa pun…saya harap akak akan terus memeriahkan dan mewarnai dunia blog muslimah hari ini..biarpun saya tak berapa sempat nak menjengah blog akak…..

hai fiza…bukan nak pencen…tp takde apa nak di ceritakabn kat blog ni…maklumlah sekarang ni kan…byk sangat crita hangat dan hangit…so akak gi baca kat blog hangat2 itulah….hhuhuhuh

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kalendar

Jun 2008
I S R K J S A
« Mei   Jul »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Blog Stats

  • 835,495 hits

Shoutbox

%d bloggers like this: